Slotenmaker A.S.LUC

Menu

Slotenmaker A.S.LUC

Nuttige info, links en downloads

A.S.LUC, specialist in beveiliging

Keurmerken

Er bestaan ondertussen al heel wat keuringen in verband met veiligheidssloten. Keuringen geven een indicatie over de degelijkheid van een cilinder. Toch is het de moeite waard om veiligheidscilinders aan te kopen bij uw slotenmaker. A.S.Luc bvba heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van veiligheidscilinders en veiligheidssloten. We hebben hiervoor twee specialisten in het team. Francisca heeft knowhow op het gebied van de montage. Ze kent de cilinders van binnen en van buiten. Luc, onze andere specialist, verzorgt de deskundige plaatsing bij uw woning.

Graag meer weten? Vraag nu ons deskundig advies.

Pas op voor malafide slotenmakers

Consumentenorganisatie Test Aankoop waarschuwt voor een nieuwe vorm van oplichting: malafide slotenmakers komen uw slot repareren, maar vragen zes tot tien keer de prijs. Bekijk het VTM nieuw item van 5/04/2017

Ook Gazet van Antwerpen (21/12/2016) en Het Laatste Nieuws (5/4/2017) besteedden een artikel aan de praktijken van malafide slotenmakers

Check zeker het adres en ondernemingsnummer op de website. Zo weet u zeker dat de firma ook effectief in uw buurt gelegen is.

Criminaliteitscijfers Stad Antwerpen

Het criminaliteitsrapport van de stad Antwerpen voor de jaren 2007 tem 2016, met oa. de cijfers voor woninginbraken, kan u hier terugvinden.